Kirppujen hävittäminen

Inconse hävittää kirppuja Espoon, Vantaan ja Helsingin, sekä muualla Uudenmaan alueella. Olemme toimineet alalla jo vuodesta 1998. Käytämme moderneja, myrkyttömiä tuholaistorjuntakeinoja ja torjunta-aineita käytetään vain silloin, jos mikään muu keino ei takaa onnistunutta tulosta.

Asiakkaitamme ovat niin kotitaloudet, yritykset, kuin julkiset kiinteistöt ja laitokset. Meiltä saat sekä kertatorjuntapalvelut seurantakäynteineen, kuin jatkuvat tuholaistorjuntasopimukset säännöllistä valvontaa vaativissa kohteissa.

Kirppujen aiheuttamat haitat

Kirput purevat ihmisiä, kuten luteet. Puremakohta voi punoittaa, nousta koholle ja se yleensä kutiaa voimakkaasti. Kirppuja ilmaantuu yleensä keväisin ja syksyisin. Rakennuksiin niitä leviää yleensä rakenteissa olevista linnunpesistä tai oravanpesistä. Kirppuja voi saada myös linnunpöntöistä ja lemmikit voivat tuoda niitä mukanaan sisään. Myös ulkomailta tuodut lemmikit saattavat tuoda mukanaan kirppuja.

Kirppujen tunnistaminen

Kirput ovat siivettömiä, hyvin pienikokoisia hyönteisiä. Kirppu on kyljistään litteä, yleensä vain 1-6 mm pituinen ja väritykseltään musta. Litteys onkin niiden yksi parhaista tuntomerkeistä. Yleisimpiä ihmistä purevia kirppuja ovat erilaiset lintukirput ja oravakirput, mutta näiden lisäksi rotilla ja koirilla, sekä ihmisellä on omat kirppunsa. Koirakirppu on harvinainen ja ihmiskirppua ei Suomessa ole tavattu vuosiin.

lintukirppu inconse_torjunta ja hävittäminen

Kirppujen torjunta ja ehkäisy

Jos kirppuongelma johtuu talon rakenteissa olevista linnun- ja oravanpesistä, pitää pesiminen estää ja olemassa olevat pesät poistaa. Jos ongelma johtuu pihapiirin linnunpöntöistä, voidaan ne käsitellä kirppujen torjuntaan tarkoitetulla aerosolilla. Jos käsittelet keväisin tai syksyisin linnunpönttöjä, kannattaa ennen sisäänmenoa ravistella vaatteet hyvin. Lemmikkejä ei kannata päästää sänkyyn nukkumaan.

Jos et ole varma onko talossasi kirppuja, kutsu ammattilainen tutkimaan tilanne. Mikäli havaitset kirppuja, pyydä ammattilainen suorittamaan niiden hävittäminen.

Joustava, ammattitaitoinen palvelu

Tuholaistorjunnassa ratkaisevat systemaattisuus ja tehokkuus, eli palvelun tulokset.
Palvelukonseptissamme pyrimme tehokkuuden lisäksi hyvään asiakaskokemukseen ja joustavaan palveluun.

1.
Reagoimme nopeasti. Vastaamme tai toimimme 24 h sisällä yhteydenotostasi.
2.

Henkilökohtainen palvelu. Samaa kohdetta hoitaa yksi henkilö. Jos tuholaisongelma toistuu, on tapaus tuttu jo vanhastaan tapausta hoitaneelle henkilölle ja asiassa päästään etenemään sujuvasti.

3.

Ongelmat hoidetaan perusteellisesti ja pyritään poistamaan pysyvästi, jos mahdollista. Tilanne tutkitaan huolellisesti ja riskitekijät kartoitetaan ennen toimenpiteitä.

4.

Akuuttitöiden lisäksi panostamme ennaltaehkäisyyn, jotta ongelma poistuisi pysyvästi.

5.

Pyrimme myrkyttömyyteen ja pystymme puuttumaan ongelmiin tehokkaasti erilaisin keinoin. Voimme käyttää lämpötelttoja, höyry- ja kuumapesua, kuivausrumpua, liima-ansoja, fyysisiä esteitä, puhdistuksia ja desinfiointeja. Myrkkyjä käytetään vain silloin, kun muita vaihtoehtoja ei ole.

6.

Kaikki dokumentoidaan sähköisesti ja asiakkaalla on mahdollisuus seurata reaaliaikaisesti sitä mitä tehdään ja mitä torjuntatyöllä saadaan aikaiseksi.