Näin käytät saamaasi lämpötelttaa:

 1. Sijoitellessasi tavaroita lämpötelttaan pidä huolta, että ne eivät osu teltan
  seinämiin tai teltan lattiaan. Käytä verkkokoria (alustana) ja verkkokangasta niin, että ilma pääsee kiertämään tavaroiden ympärillä, myös alapuolella.
 2. Jätä ilmanvaihtoaukot vapaiksi (älä peitä niitä tekstiileillä tai tavaroilla).
 3. Poista teltasta tavarat, jotka eivät kestä 60-70ºC (kuten esim. aerosolipakkaukset, steariini, palonarat kemikaalit – huom! meikit! Huomioi myös korkeampaa lämpöä kestämättömät muovitavarat, kuten Crocs -tyyppisestä muovista valmistetut tuotteet – saattavat kutistua).
 4. Kaikenlaisen elektroniikan jättäminen lämpötelttaan tapahtuu omalla vastuulla! Elektroniikka kestää yleensä kyseistä lämpötilaa. Asiakas vastaa kuitenkin itse tavaroistaan, jos vahinko tapahtuu.
 5. Huolehdi, että lämmityslaitteen (ja mielellään myös teltan) alusta on tasainen ja kova (ei pehmeälle matolle vaan paljaalle lattiapinnalle).
 6. Mukana tuleva lämpöanturi sijoitetaan tavaroiden tai tekstiilien keskelle, ts.
  kohtaan, joka tulee lämpenemään viimeiseksi.
 7. Jätä lämpömittarin näyttöosa teltan ulkopuolelle ja sulje vetoketju. Kytke laite pistokkeeseen.
 8. Odota, kunnes lämpötila nousee 56ºC:een (näytöllä outdoor). Tarkista varmuuden vuoksi riittävän usein lämpötilan kehitys. Älä jätä telttaa pitkäksi aikaa vartioimatta.
 9. Jatka lämmitystä vielä yhden tunnin ajan sen jälkeen, kun lämpötila on noussut 56°C:een. Normaali lämmitysaika vaihtelee 6-24 tunnin välillä riippuen lämmitettävän tuotteen materiaalista ja täyttömäärästä.
 10. Sulje irrottamalla pistoke seinästä -> anna jäähtyä -> tavarat ovat
  käyttövalmiita!