Paperitoukan torjunta ja hävitys

Teemme paperitoukkien hävitystä Helsingissä ja Uudenmaan alueella. Hoidamme suuret ja pienet kohteet tehokkaasti ja ammattitaitoisesti. Kokemusta meillä on jo vuodesta 1995 ja asiakkaitamme ovat niin kotitaloudet, yritykset kuin julkinen sektori.

Pitkästä kokemuksesta huolimatta, hallitsemme kaikki uudenaikaiset menetelmät ja pyrimme myrkyttömyyteen aina silloin, kun se vain on mahdollista. Pyydä ammattilainen apuun.

Paperitoukka

Ctenolepisma longicaudata

Paperitoukka_torjunta ja hävittäminen
Paperitoukka

Paperitoukka

Ctenolepisma longicaudata

Paperitoukka on Amerikasta kotoisin oleva sokeritoukan isompi ja karvaisempi sukulainen. Se on sokeritoukkaa isompi; noin 15-19 mm pitkä. Takapään kolme sukasta ovat selvästi pidempiä, kuin sokeritoukalla.

Paperitoukka tulee taloon usein pakkausmateriaalien, kuten esim. aaltopahvin mukana. Kun ostat uusia tuotteita, saatat saada paperitoukkia kaupan päälle.

Paperitoukka viihtyy hyvin kosteissa tiloissa, mutta sille kelpaavat myös kuivat olosuhteet. Tämän takia sen voi löytää mistä tahansa lämpimästä tilasta.

Paperitoukka leviää helposti ja nopeasti kerrostaloissa asunnosta toiseen. Norjassa tehdyssä tutkimuksessa on todettu, että kokonaisia kerrostaloja on saastunut yllättävän nopeasti.

Paperitoukan torjunta on paljon työläämpää kuin sokeritoukan. Kutsu Inconse apuun!

Paperitoukka_torjunta ja hävittäminen
Paperitoukka

Paperitoukkien torjunta ja hävitys

Suurin osa epätoivotuista hyönteisistä ja ötököistä karttaa siisteyttä ja kuivia olosuhteita. Paperitoukalle kuivat olosuhteet kuitenkin kelpaavat hyvin. Epäsiisteys ja kosteus tarkoittavat yleensä sitä, että paperitoukille on tarjolla ruokaa ja sopivat olosuhteet lisääntymiselle. Parasta ennaltaehkäisyä onkin siisteydestä huolehtiminen.

Jos paperitoukkia kuitenkin ilmestyy, kannattaa siisteyteen ja kuivaamiseen edelleen panostaa. Listat ja kolot voi imuroida. Jos paperitoukkien ”majapaikkoja” imuroidaan, tulee pölypussit tuhota, etteivät paperitoukat siirry imurista takaisin sisätiloihin.

Suosittelemme torjunnassa kääntymistä ammattilaisen puoleen.

Tapamme toimia

1.

INSPECT

Tulemme mielellämme paikan päälle sekä tutkimme ongelman laadun ja laajuuden.

2.

CONTROL

Otamme tilanteen hallintaan ja korjaamme ongelman aiheuttajan, emme ainoastaan sen seurauksia.

3.

SERVICE

Palvelumme tavoite on löytää kestävä ratkaisu ennaltaehkäisemällä jatko-ongelmat.

Inconsen tuholaistorjuntapalvelu

1.

Reagoimme nopeasti. Vastaamme tai toimimme arkipäivinä 24 h sisällä yhteydenotostasi.

2.

Henkilökohtainen palvelu. Pyrimme hoitamaan asiakaskontaktit “oma torjuja”-periaatteella. Samaa kohdetta hoitaa yksi henkilö. Jos tuholaisongelma toistuu, on tapaus tuttu jo vanhastaan tapausta hoitaneelle henkilölle ja asiassa päästään etenemään sujuvasti.

3.

Ongelmat hoidetaan perusteellisesti ja pyritään poistamaan pysyvästi, jos mahdollista. Tilanne tutkitaan huolellisesti ja riskitekijät kartoitetaan ennen toimenpiteitä.

4.

Akuuttitöiden lisäksi panostamme ennaltaehkäisyyn, jotta ongelma poistuisi pysyvästi.

5.

Pystymme puuttumaan ongelmiin tehokkaasti erilaisin keinoin. Hyviä apukeinoja ovat mm. lämpöteltat, höyry- ja kuumapesu, kuivausrumpu, höyrysilitysrauta, liima-ansat, fyysiset esteet, puhdistukset ja desinfioinnit. Myrkkyjä käytetään vain silloin, kun muita vaihtoehtoja ei ole.

6.

Kaikki dokumentoidaan sähköisesti ja asiakkaalla on mahdollisuus seurata reaaliaikaisesti sitä mitä tehdään ja mitä torjuntatyöllä saadaan aikaiseksi.

logo Inconse on luotettava kumppani