Pilkkuturkiskuoriaisen torjunta ja hävitys

Tilaa turkiskuoriaisten torjunta Inconselta. Toimimme pääasiassa Helsingin, Espoon ja Vantaan alueella, mutta teemme tuholaistorjuntaa koko Uudenmaan alueella. Hoidamme myös vyöturkiskuoriaisten ja vyöihrakuoriaisten torjuntaa ja myrkytystä.

Tarjoamme palveluitamme niin asuntoihin, liiketiloihin kuin julkisen sektorin kiinteistöihin. Käytössämme ovat uudenaikaiset torjuntakeinot, mutta kokemusta alalta meillä on jo vuodesta 1995. Tuholaistorjuntapalvelumme kattavat ennalta ehkäisevän työn, kertaluonteiset hävitykset ja tarkastuskäynnit, sekä lakisääteiset säännölliset valvonta-, hävitys- ja raportointipalvelut niitä vaativiin kohteisiin.

Turkiskuoriainen eli pilkkuturkiskuoriainen

Attagenus pellio

pilkkuturkiskuoriainen inconse_torjunta ja hävittäminen
Pilkkuturkiskuoriainen
pilkkuturkiskuoriaisen toukka inconse_torjunta ja hävittäminen
Pilkkuturkiskuorisen toukka

Turkiskuoriainen eli pilkkuturkiskuoriainen

Attagenus pellio

Turkiskuoriainen on musta tai tummanruskea n. 5 mm pitkä kovakuoriainen, jolla on kiiltävä kuori. Muista kuoriaisista sen erottaa selässä olevat kaksi vaaleaa täplää. Toukka on kuoriaista kaksi kertaa pidempi, eli n. 1 cm. Väritykseltään toukka voi olla musta tai ruskea ja sen takapäässä on kellertävä tupsu ja ulokkeiden kohdalla on keltaista.

Turkiskuoriaisen munat muistuttavat hiekkaa tai soraa, mutta ne esiintyvät ryppäissä. Väriltään ne ovat valkeita ja niiden pinta näyttää karvaiselta.

Eniten vahinkoa aiheuttavat turkiskuoriaisen toukat, jotka syövät tekstiilejä ja luonnonkuituja – jopa nahkaa.

Kutsu Inconse apuun!

 

pilkkuturkiskuoriainen inconse_torjunta ja hävittäminen
Pilkkuturkiskuoriainen
pilkkuturkiskuoriaisen toukka inconse_torjunta ja hävittäminen
Pilkkuturkiskuorisen toukka

Ennaltaehkäisy

Turkiskuoriaiset viihtyvät pölyisissä paikoissa ja pienissä väleissä, joita on vaikea siivota.

Turkiskuoriaset leviävät rakennuksessa olevien eläinten ja hyönteisten pesien kautta. Tyhjät pesät on hyvä poistaa ja varmistaa, että rakenteisiin ei jää esim. kuolleita eläimiä, sillä myös ne toimivat näiden kuoriaisten ravintona. Toinen mahdollinen leviämisen tapa on muualta hankitut käytetyt vaatteet, jotka tulee pestä ennen kaappiin laittamista. Älä myöskään laita omia likaisia vaatteita vaatekaappiin ennen pesemistä.


Tapamme toimia

1.

INSPECT

Tulemme mielellämme paikan päälle sekä tutkimme ongelman laadun ja laajuuden.

2.

CONTROL

Otamme tilanteen hallintaan ja korjaamme ongelman aiheuttajan, emme ainoastaan sen seurauksia.

3.

SERVICE

Palvelumme tavoite on löytää kestävä ratkaisu ennaltaehkäisemällä jatko-ongelmat.

Tuholais­torjuntamme vahvuudet

1.

Reagoimme nopeasti. Vastaamme tai toimimme arkipäivinä 24 h sisällä yhteydenotostasi.

2.

Henkilökohtainen palvelu. Pyrimme hoitamaan asiakaskontaktit “oma torjuja”-periaatteella. Samaa kohdetta hoitaa yksi henkilö. Jos tuholaisongelma toistuu, on tapaus tuttu jo vanhastaan tapausta hoitaneelle henkilölle ja asiassa päästään etenemään sujuvasti.

3.

Ongelmat hoidetaan perusteellisesti ja pyritään poistamaan pysyvästi, jos mahdollista. Tilanne tutkitaan huolellisesti ja riskitekijät kartoitetaan ennen toimenpiteitä.

4.

Akuuttitöiden lisäksi panostamme ennaltaehkäisyyn, jotta ongelma poistuisi pysyvästi.

5.

Pystymme puuttumaan ongelmiin tehokkaasti erilaisin keinoin. Hyviä apukeinoja ovat mm. lämpöteltat, höyry- ja kuumapesu, kuivausrumpu, höyrysilitysrauta, liima-ansat, fyysiset esteet, puhdistukset ja desinfioinnit. Myrkkyjä käytetään vain silloin, kun muita vaihtoehtoja ei ole.

6.

Kaikki dokumentoidaan sähköisesti ja asiakkaalla on mahdollisuus seurata reaaliaikaisesti sitä mitä tehdään ja mitä torjuntatyöllä saadaan aikaiseksi.

logo Inconse on luotettava kumppani