Myyrien torjunta

Tarjoamme apua myyrien torjuntaan Uudenmaan alueella ja pääkaupunkiseudulla rakennuksista ja taloista. Jos myyrät tunkeutuvat sisään, niitä torjutaan pitkälti samoilla keinoilla kuin hiiriä. 

Pihan ja puutarhan alueella emme torju myyriä.

Myyrät aiheuttavat yleensä vahinkoja pihan ja puutarhan kasveille. Eniten näitä tuhoja aiheuttavat peltomyyrät ja vesimyyrät. Myyrien torjunnassa keskitytään vahinkojen ehkäisemiseen, sillä myyristä ei luonnossa pääse kokonaan eroon. Tarpeen tullen myyriä voi pyrkiä karkottamaan tai niiden määrää voidaan yrittää vähentää loukuttamalla. 

Suosittelemme pihan ja puutarhan myyräongelmissa kääntymään puutarha-alan ammattilaisen puoleen. 

Kontiainen eli maamyyrä

Talpa europaea

Kontiainen eli maamyyra_torjunta ja hävittäminen
Kontiainen

Kontiainen eli maamyyrä

Talpa europaea

Kontiainen on kiiltävänmusta, 12-16 cm pitkä ja 70-130 g painava hyönteissyöjä. Se elää pääasiassa maan alla, missä se kaivaa käytäviä karvattomilla eturaajoillaan ja lapiomaisilla kynsillään.

Se ei ole jyrsijä, kuten muut myyrät. Tämän takia kielitoimisto suosittaa sanan “kontiainen” käyttöä.

Kontiaisen aiheuttaman vahingot

Kontiainen kaivaa kaivaa maan alle käytäviä ja muodostaa pihalle multakasoja. Se ei kuitenkaan aiheuta kasveille vahinkoa, sillä se syö vain hyönteisiä. Kontiainen on rauhoitettu.

Kontiainen eli maamyyra_torjunta ja hävittäminen
Kontiainen


Tapamme toimia

1.

INSPECT

Tulemme mielellämme paikan päälle sekä tutkimme ongelman laadun ja laajuuden.

2.

CONTROL

Otamme tilanteen hallintaan ja korjaamme ongelman aiheuttajan, emme ainoastaan sen seurauksia.

3.

SERVICE

Palvelumme tavoite on löytää kestävä ratkaisu ennaltaehkäisemällä jatko-ongelmat.


Tuholais- ja haittaeläin­torjuntamme vahvuudet

1.

Reagoimme nopeasti. Vastaamme tai toimimme arkipäivinä 24 h sisällä yhteydenotostasi.

2.

Henkilökohtainen palvelu. Pyrimme hoitamaan asiakaskontaktit “oma torjuja”-periaatteella. Samaa kohdetta hoitaa yksi vastuuhenkilö. Jos tuholaisongelma toistuu, on tapaus tuttu jo vanhastaan tapausta hoitaneelle henkilölle ja asiassa päästään etenemään sujuvasti.

3.

Ongelmat hoidetaan perusteellisesti ja pyritään poistamaan pysyvästi, jos mahdollista. Tilanne tutkitaan huolellisesti ja riskitekijät kartoitetaan ennen toimenpiteitä.

4.

Akuuttitöiden lisäksi panostamme ennaltaehkäisyyn, jotta ongelma poistuisi pysyvästi.

5.

 Pystymme puuttumaan ongelmiin tehokkaasti erilaisin keinoin. Hyviä apukeinoja ovat  mm. lämpöteltat, höyry- ja kuumapesu, kuivausrumpu, höyrysilitysrauta,  liima-ansat, fyysiset esteet, puhdistukset ja desinfioinnit. Myrkkyjä käytetään vain silloin, kun muita vaihtoehtoja ei ole.

6.

Kaikki dokumentoidaan sähköisesti ja asiakkaalla on mahdollisuus seurata reaaliaikaisesti sitä mitä tehdään ja mitä torjuntatyö edistyy.

logo Inconse on luotettava kumppani