Metsämyyrän torjunta

Tarjoamme apua myyrien torjuntaan Uudenmaan alueella ja pääkaupunkiseudulla rakennuksista ja taloista. Jos myyrät tunkeutuvat sisään, niitä torjutaan pitkälti sanoilla keinoilla kuin hiiriä.

Pihan ja puutarhan alueella emme torju myyriä.

Myyrät aiheuttavat yleensä vahinkoja pihan ja puutarhan kasveille. Eniten tuhoja aiheuttavat peltomyyrät ja vesimyyrät. Myyrien torjunnassa keskitytään vahinkojen ehkäisyyn, sillä myyristä ei luonnossa pääse kokonaan eroon. Tarpeen tullen myyriä voi pyrkiä karkottamaan tai niiden määrää voidaan yrittää vähentää loukuttamalla.

Suosittelemme pihan ja puutarhan myyräongelmissa kääntymään puutarha-alan ammattilaisen puoleen.

Metsämyyrä

Myodes glareolus

Metsamyyrä_häätäminen ja estäminen
Metsämyyrä

Metsämyyrä

Myodes glareolus

Metsämyyrä on pienisilmäinen jyrsijä, jonka hännän pituus on noin puolet sen ruumiista. Se on aikuisena väritykseltään selkäpuolelta punaruskea, sen kupeet ovat harmahtavat ja vatsa vaaleampi. Alle kuukauden ikäinen poikanen on harmaanruskea. Metsämyyrän kannat vaihtelevat 4-5 vuoden sykleissä. Kannan ollessa suurimmillaan, metsämyyrät saattavat tunkeutua rakennuksiin ja asuntoihin, aiheuttaen samankaltaisia ongelmia kuin hiiret. Metsämyyrät aiheuttavat metsissä tuhoa, syömällä puiden taimia. Ne levittävät myös punkkeja ja myyräkuumetta.

Metsämyyrä on pienisilmäinen jyrsijä, jonka hännän pituus on noin puolet sen ruumiista. Se on aikuisena väritykseltään selkäpuolelta punaruskea, sen kupeet ovat harmahtavat ja vatsa vaaleampi. Alle kuukauden ikäinen poikanen on harmaanruskea.

Metsämyyrän kannat vaihtelevat 4-5 vuoden sykleissä. Kannan ollessa suurimmillaan, metsämyyrät saattavat tunkeutua rakennuksiin ja asuntoihin, aiheuttaen samankaltaisia ongelmia kuin hiiret. Metsämyyrät aiheuttavat metsissä tuhoa, syömällä puiden taimia. Ne levittävät myös punkkeja ja myyräkuumetta.

Metsamyyrä_häätäminen ja estäminen
Metsämyyrä


Tapamme toimia

1.

INSPECT

Tulemme mielellämme paikan päälle sekä tutkimme ongelman laadun ja laajuuden.

2.

CONTROL

Otamme tilanteen hallintaan ja korjaamme ongelman aiheuttajan, emme ainoastaan sen seurauksia.

3.

SERVICE

Palvelumme tavoite on löytää kestävä ratkaisu ennaltaehkäisemällä jatko-ongelmat.


Tuholais- ja haittaeläin­torjuntamme vahvuudet

1.

Reagoimme nopeasti. Vastaamme tai toimimme arkipäivinä 24 h sisällä yhteydenotostasi.

2.

Henkilökohtainen palvelu. Pyrimme hoitamaan asiakaskontaktit “oma torjuja”-periaatteella. Samaa kohdetta hoitaa yksi vastuuhenkilö. Jos tuholaisongelma toistuu, on tapaus tuttu jo vanhastaan tapausta hoitaneelle henkilölle ja asiassa päästään etenemään sujuvasti.

3.

Ongelmat hoidetaan perusteellisesti ja pyritään poistamaan pysyvästi, jos mahdollista. Tilanne tutkitaan huolellisesti ja riskitekijät kartoitetaan ennen toimenpiteitä.

4.

Akuuttitöiden lisäksi panostamme ennaltaehkäisyyn, jotta ongelma poistuisi pysyvästi.

5.

 Pystymme puuttumaan ongelmiin tehokkaasti erilaisin keinoin. Hyviä apukeinoja ovat  mm. lämpöteltat, höyry- ja kuumapesu, kuivausrumpu, höyrysilitysrauta,  liima-ansat, fyysiset esteet, puhdistukset ja desinfioinnit. Myrkkyjä käytetään vain silloin, kun muita vaihtoehtoja ei ole.

6.

Kaikki dokumentoidaan sähköisesti ja asiakkaalla on mahdollisuus seurata reaaliaikaisesti sitä mitä tehdään ja mitä torjuntatyö edistyy.

logo Inconse on luotettava kumppani